NL
AT
DE

In de bergen

In de Oostenrijkse Alpen, omringd door een prachtige bergnatuur, zonder de alledaagse verplichtingen, bezigheden, je sociale leven, wifi, e-mails en misschien even zonder kinderen en partner, stap je een week lang 'het moeten'. Al na 1 dag ben je volledig weg van thuis.

Je komt in een veilige en professionele setting terecht, zodat je je op je gemak voelt en je je kunt openen voor wat er echt in je leeft. Daarbij 'gebruik' je de natuur om inzichten te laten zakken, om nieuwe ervaringen op te doen en om er op jouw manier van te genieten.

Ontspanning of inspanning, afhankelijk van het seizoen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op een bankje werken aan een persoonlijke opdracht, niets doen, wandelen, lezen, de stilte opzoeken, vertoeven in een gemoedelijke almhut of mountainbiken. In de bergen zijn er altijd onverwachte ervaringen, momenten en ontmoetingen. 

Zin om te komen?

De aanleiding om naar de bergen te komen en deel te nemen is divers. Je behoefte kan te maken hebben met bezinning, persoonlijke ontwikkeling, op zoek zijn naar richting, zingeving of een nieuwe invulling en/of met vastgelopen zijn. Er zijn 2 varianten; Ik & Leven en Ik & Intensief.

Bij beide varianten staan jouw vraag, situatie, behoefte en proces centraal. Jij staat voorop en hebt daarom, gedurende je verblijf, een persoonlijk programma. Ruimte om je inzichten te laten bezinken, gevoelens te verwerken, te relaxen en om te genieten van de natuur, lopen als een rode draad door jouw programma heen.

Je zult je beslist niet verloren voelen. We ontbijten en dineren samen, er zijn 1 op 1 sessies en bij Ik & Leven zijn er ook ondersteunende facultatieve groepsmomenten, waaraan je kunt meedoen. Met inzichten, ervaringen en concrete handelingen, waar je in Nederland mee verder kunt, keer je huiswaarts.

Als je geïnteresseerd bent, bel gerust voor meer informatie. Ik sta je met plezier te woord. Overweeg je om te komen, dan ben je welkom voor een kennismaking in Deurne. We bespreken dan samen welke variant het beste bij je past en wat de essentie is van jouw persoonlijke programma.

 
'Vor Jahrzehnten hat der grosse Anthropologe Portmann prophetisch gesagt, dass es angesichts der fortschreitenden Zivilisierung des Menschen in seiner selbstgebauten Welt eine wichtige Aufgabe der Zukunft sein werde den Menschen immer wieder in Kontakt mit der ursprünglichen Natur zu bringen, weil er das zur Entfaltung seines Menschseins brauche.'

Website door Buro TARGET