NL
AT
DE

Een nieuw perspectief

Loopbaan

Kom je er maar niet achter wat je écht wilt of hoe je verder wilt in het werk en hebben testen je niet verder geholpen? Weet je wel wat je wilt, maar mis je het zelfvertrouwen of de tools om het tot uitvoer te kunnen brengen? Of ligt jouw vraag dieper en zoek je zingeving? 

Herken je je in een van deze situaties, dan ben je voor je loopbaanvraag aan het juiste adres.

Outplacement

Als je toekomst onzeker is, dan biedt Zelfontplooiing je houvast. Vanuit je ware drijfveren en talenten, stel je jouw persoonlijk profiel op, creëer je een nieuw perspectief en kom je in beweging naar ander werk. Passie is geen loze kreet, maar wordt in de gesprekken voelbaar gemaakt, zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen.

In de fase daarna, waarin het gaat om het daadwerkelijk vinden van ander werk, ontvang je ondersteuning, tools, (praktijk) oefeningen en handige tips op het gebied van arbeidsmarktoriëntatie, netwerken en solliciteren.

Als je het nodig hebt, dan is er extra aandacht voor het verhogen van je zelfvertrouwen en het doorbreken van blokkerende patronen. 'Zelfontplooiing in de bergen' kan, als het aansluit bij jouw situatie en meerwaarde biedt, onderdeel uitmaken van jouw traject.

Website door Buro TARGET